Wonen

Verzekerd van onafhankelijk advies

Financiering van je woning

Met de financiering van een huis ben je niet dagelijks bezig. Aangezien hypotheeklasten vaak tot de grootste kostenposten in het huishouden behoren, is het belangrijk dat je de juiste hypotheek kiest. We inventariseren samen met jou je situatie en wensen, en zo bekijken we de mogelijkheden die je hebt. Op basis daarvan geven we je advies om te komen tot de hypotheekvorm die het beste bij jou past. Ditzelfde geldt als je jouw huidige hypotheek wilt verhogen, oversluiten of een verbouwing wilt financieren. Wij helpen je bij de juiste financieringsvorm.

Een financieel product

Op het lijf geschreven

Wanneer je bij ons kiest voor een financieel product wordt dit altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Geen standaard pakketten, maar een eerlijk en transparant advies, van mens tot mens. Daar staan wij voor. Zo kijken we samen met jou welke woonlasten je kunt verwachten bij het aankopen van een woning in een bepaalde prijsklasse. Maar we gaan verder. Zo adviseren we je bijvoorbeeld ook op welke wijze je jouw woonlasten tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid kunt beschermen. Op die manier garanderen wij professionele en persoonlijke begeleiding in het hele hypotheek- of financieringstraject. Van de offerte tot aan de notaris, maar ook gedurende de looptijd van je hypotheek of financiering.

Gekwalificeerde collega’s

Verzekerd van kennis

Wat je situatie of vraagstuk ook is, onze adviseurs staan te boek als erkend hypotheek- of erkend financieel adviseur. We zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH), hierdoor beschikken we over de juiste certificeringen én een schat aan kennis en ervaring. Daarnaast werken wij niet met één aanbieder voor de hypotheek of financiering, maar vergelijken wij diverse geldverstrekkers met elkaar. Zo ben jij verzekerd van een deskundig én onafhankelijk advies.

Zekerheid van kennis

Michel heeft antwoorden op al je hypotheek- en financieringsvragen

Liever even bellen? Natuurlijk! Bel 0111 453100
Zoeken