Bestelauto­verzekering

Verzekerd vervoeren

Daarom een bestelauto­verzekering

Vervoer je goederen? En staat je auto in de boekhouding van je bedrijf? Dan kies je voor een bestel­auto­verzekering, ook wel een bedrijfsautoverzekering genoemd. De belastingdienst noemt een bestelauto of bestelbus die wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden ook wel een auto met een ‘grijs kenteken’. Een bestelauto is een motorrijtuig met een laadbak of laadruimte, die vaak gebruikt wordt voor goederenvervoer. In de laadruimte mogen geen zitplaatsen aanwezig zijn. De verzekering dekt schade aan eigendommen en het voertuig van een ander, die je veroorzaakt met je bestelauto. De bestelautoverzekering is dus vaak één van de eerste verzekeringen die je als ondernemer afsluit. Aanvullende dekkingen voor vergoeding van schade aan je eigen voertuig zijn optioneel.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Verzekerd van een scherpe premie
  • Snelle afhandeling bij schade of diefstal
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

De hoogte van je premie wordt bepaald aan de hand van de dekking die je kiest en de aanvullende opties die voor jou van belang zijn. Voor de bestelautoverzekering kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen: WA, WA + (beperkt casco) of All Risk.

De bestelautoverzekering biedt je ook de mogelijkheid om aanvullend te verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering of een schadeverzekering voor inzittenden. Wil jij verzekerd zijn van een bestelautoverzekering met een premie en dekking afgestemd op jouw bedrijfssituatie?

Wij adviseren je graag persoonlijk zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Zeker van dekking

Alles op een rijtje

Kun je beter een All Risk verzekering afsluiten om alle risico’s te dekken, ga je toch voor de WA+ met beperkt casco of kies je voor de basis WA? Dit zijn lastige keuzes. Daarom hebben we voor jou de verschillen op een rijtje gezet. Lekker overzichtelijk!

WA WA+ All risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel
Ruitschade
Aanrijding met dieren
Aanrijding of vandalisme

Schade aan anderen

Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel
Ruitschade
Aanrijding met dieren

Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel
Ruitschade
Aanrijding met dieren
Aanrijding of vandalisme
*Voorwaarden kunnen afwijken, de voorwaarden behorende bij jouw eigen polis zijn altijd leidend
Tijd voor zekerheid?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Zoeken