Doorlopende annulerings­verzekering

Jouw reis verzekerd

Daarom een annulerings­verzekering

Wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat, wil je onbezorgd kunnen genieten. Dan is het fijn om een doorlopende verzekering af te sluiten. Zo ben je het hele jaar door verzekerd, zonder bij elke trip te hoeven denken aan een annuleringsverzekering. Vaak is de premie van een doorlopende verzekering al bij twee of drie reizen per jaar voordeliger dan een kortlopende polis. Word je ziek, gaan jij en je (officiële) partner uit elkaar of raak je je baan kwijt? De annuleringskosten kunnen bij onvoorziene omstandigheden oplopen tot 100% van de betaalde reissom. Er zijn diverse omstandigheden waarbij je een beroep kunt doen op een annuleringsverzekering. Zo ben je verzekerd voor de financiële gevolgen bij uitstel, annulering of het afbreken van een reis.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Onvoorziene kosten worden gedekt
  • Advies voordat je op reis gaat
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald

Bij een doorlopende annuleringsverzekering worden de annuleringskosten van vervoer en verblijf voor alle niet-zakelijke reizen in binnen- en buitenland het hele jaar door gedekt. Voor jou of je hele gezin. Naast de basisdekking wordt jouw premie bepaald aan de hand van de aanvullende dekking(en) die je kiest. Je kunt bijvoorbeeld je zaakwaarnemer meeverzekeren, of een goede vriend.

Wil jij verzekerd zijn van een doorlopende annuleringsverzekering met dekking afgestemd op jouw vakantieplannen? Wij adviseren je graag persoonlijk, zodat je zeker bent van de juiste keuze en zonder zorgen op reis kunt.

Zeker van dekking

Alles op een rijtje

Een doorlopende annuleringsverzekering dekt veel onvoorziene kosten wanneer je reis niet door kan gaan of je deze halsoverkop moet afbreken. Toch worden niet alle omstandigheden vergoed. Hieronder vind je een overzicht wanneer jouw annuleringskosten wel of niet vergoed worden. Wel zo makkelijk!

Wel gedekt

Annulering door zwangerschap, echtscheiding of onverwacht ontslag
Annulering door ziekte, medische noodzakelijke behandeling, ongeval of overlijden van een verzekerde of familielid (1e of 2e graad) van (één) van de verzekerden
Een onverwacht negatief reisadvies nadat je de reis hebt geboekt
Vervoersmiddel tijdens de heenreis gaat onherstelbaar kapot of je hebt vertraging van meer dan 8 uur wanneer je op de heenreis met de bus, trein of het vliegtuig gaat

Niet gedekt

Bij verbreken van een relatie zonder officiële verbintenis, dus zonder samenlevingscontract of huwelijk
Bij het overlijden en bij ziekte van personen buiten de 1e en 2e graad, zoals vrienden
Annuleren vanwege een reden die al bekend was bij de ingangsdatum van de verzekering (zoals het coronavirus)
* Voorwaarden kunnen afwijken, de voorwaarden behorende bij jouw eigen polis zijn altijd leidend
Zekerheid bij annuleren?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken