Caravan­verzekering

Jouw caravan verzekerd

Daarom een caravan­verzekering

Genieten van een zorgeloze vakantie op de camping kan pas echt met een caravanverzekering. Soms wordt er vanuit gegaan dat een caravan onder de autoverzekering valt en daarmee voldoende is verzekerd is. Dit is niet helemaal het geval. Als je caravan niet aan je auto is gekoppeld, geldt je aansprakelijkheidsverzekering en wordt de schade die je bij anderen veroorzaakt daardoor gedekt. Als je caravan wel aan je auto is gekoppeld, valt deze onder de WA-verzekering van je auto. De caravanverzekering biedt ook dekking bij schade aan jouw caravan. Hierbij kun je denken aan brand door kortsluiting, diefstal, inbraak of stormschade. Op de camping, in de stalling of onderweg. Met een caravanverzekering kun je zorgeloos op pad.

De zekerheden van Bijdevaate

  • 5 jaar nieuwwaardegarantie
  • Persoonlijk advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

Schade aan je eigen caravan verzeker je met de caravanverzekering. De basisdekking van deze verzekering is uit te breiden met extra accessoires zoals de voortent of inboedel. Ook heb je de keuze tot hoeveel jaar na aankoop je de nieuwwaarde of aanschafwaarde wil laten uitkeren. Daarna ontvang je een vergoeding van de dagwaarde.

Wil jij verzekerd zijn van een caravanverzekering met een premie en dekking afgestemd op jouw situatie? Wij adviseren je graag persoonlijk zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Zeker van dekking

Alles op een rijtje

Je kunt kiezen uit twee verzekeringsvormen: WA+ (beperkt casco) of All Risk. Is de caravan gekoppeld aan de auto en veroorzaak je schade aan anderen in het verkeer? Dat is verzekerd via de WA verzekering van je auto. Met een caravan­verzekering verzeker je schade aan je eigen caravan. In onderstaand overzicht zie je wat wel en wat niet onder de dekking valt. Wel zo makkelijk!

WA+ All risk
Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel
Aanrijding en vandalisme

Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel

Diefstal en inbraak
Brand, storm, hagel
Aanrijding en vandalisme
* Voorwaarden kunnen afwijken, de voorwaarden behorende bij jouw eigen polis zijn altijd leidend
Zeker op vakantie?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken