Opstal­verzekering

Zeker wonen

Daarom een opstal­verzekering

Je huis is een kostbaar bezit. Met een opstalverzekering van Bijdevaate verzeker jij jouw huis, tuin, garage en alles dat vastzit aan je huis tegen onvoorziene schade. Hierbij kun je denken aan schade door brand, storm, diefstal, vorst, lekkage, hagel, bliksem of een explosie. Schade die je zelf veroorzaakt wordt niet vergoed. Er is geen wettelijke verplichting voor het afsluiten van een opstalverzekering, maar veel banken verplichten deze wel wanneer je een hypotheek af wilt sluiten voor een koophuis. Jouw woonhuis en alle spullen die er aan vastzitten, voor herbouwwaarde verzekerd.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Verzekerd van een scherpe premie
  • Snelle afhandeling bij schade
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

Als je besluit een opstalverzekering af te sluiten is je premie afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn de regio waar je woont en het type woning van belang. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van je huis afgesloten. Je kunt de premie verlagen door de hoogte van je eigen risico te verhogen. Let er dan wel op dat je, in het geval van schade, beschikt over de middelen om het eigen risicobedrag te betalen.

Wil jij verzekerd zijn van een opstalverzekering met een premie en dekking afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Wij adviseren je graag, zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Zeker van dekking

Alles op een rijtje

Een opstalverzekering dekt vele soorten schade aan jouw huis en alles wat daaraan vast zit. In onderstaand overzicht zie je gemakkelijk welke schade wél en welke niet vergoed wordt. Lekker overzichtelijk!

Wel vergoed *

Brand
Inbraak
Storm
Water
Woning & bijgebouwen
Glas
Zonnepanelen

Niet vergoed

Schade die je met opzet zelf hebt veroorzaakt
* Voorwaarden kunnen afwijken, de voorwaarden behorende bij jouw eigen polis zijn altijd leidend
Zekerheid in wonen?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken