Kostbaarheden­verzekering

Een extra stukje zekerheid

Daarom een kostbaarheden­verzekering

Bepaalde kostbare voorwerpen passen niet binnen de maximale dekking van een inboedelverzekering. De kostbaarhedenverzekering biedt extra zekerheid en dekking voor jouw waardevolle spullen. Denk bijvoorbeeld aan je dure fotocamera, HiFi-apparatuur, sieraden of antieke voorwerpen. Een kostbaarhedenverzekering sluit je af om je meest waardevolle bezittingen te verzekeren tegen schade, verlies of diefstal. Een bijkomend voordeel van deze verzekering is dat bijvoorbeeld audio-, video- en computerapparatuur en sieraden wereldwijd verzekerd zijn.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Verzekerd van een scherpe premie
  • Snelle afhandeling bij schade of diefstal
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

De premie die je betaalt hangt af van de waarde van de voorwerpen die je wilt laten verzekeren. Bij de meeste voorwerpen gaat dit om de nieuwwaarde. Antiek of kunst moet worden getaxeerd om de te verzekeren waarde te bepalen. Een percentage van het totaalbedrag van je verzekerde voorwerpen bepaalt je premie. Andere factoren die de hoogte van je premie beïnvloeden zijn het dekkingsgebied en de maatregelen die je getroffen hebt om je spullen te beschermen tegen diefstal of schade.

Zeker weten dat jouw waardevolle spullen goed verzekerd zijn? Wij adviseren je graag over een passende kostbaarhedenverzekering.

Zeker van dekking

Alles op een rijtje

Met een kostbaarhedenverzekering ben jij zeker van een vergoeding of reparatie van jouw waardevolle spullen bij diefstal of schade. Er zijn ook situaties die niet vergoed worden. Hieronder zie je overzichtelijk wat wel en niet vergoed wordt. Wel zo makkelijk!

Wel vergoed *

Brand, vallen/stoten
Diefstal na braak
Verlies

Niet vergoed

Schade door gebruik zoals krassen, schrammen, deuken
Schade of diefstal door gebrek aan preventie
* Voorwaarden kunnen afwijken, de voorwaarden behorende bij jouw eigen polis zijn altijd leidend
Zekerheid over kostbaarheden?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken