Lijfrente­verzekering

Jouw lijfrente verzekerd

Daarom een lijfrente­verzekering

Met de lijfrenteverzekering betaal je maandelijks of eenmalig een premie waarmee je in de toekomst verzekerd bent van een extra inkomen. De lijfrenteverzekering is interessant voor het aanvullen of opbouwen van pensioen of wanneer je van plan bent om eerder te stoppen met werken. Op de einddatum wordt het opgebouwde kapitaal uitgekeerd, deze datum is van tevoren afgesproken. Je kunt ervoor kiezen om de lijfrente voor een bepaalde periode of levenslang te ontvangen. Het is ook mogelijk om te regelen dat je partner de tweede verzekerde is. In dat geval gaan de uitkeringen naar je partner als je binnen de vastgestelde uitkerings­termijn overlijdt.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Verzekerd van extra inkomen
  • Persoonlijk advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

Bij het afsluiten van een lijfrenteverzekering kun je kiezen voor een vast, vooraf bepaald kapitaal of om de premie te laten beleggen door de verzekeraar. Wanneer je de verzekeraar laat beleggen staat het niet vast hoe hoog het kapitaal uiteindelijk zal zijn. Over de premie van de lijfrenteverzekering hoeft geen belasting betaald te worden, dit doe je alleen wanneer je de uitkeringen ontvangt. Meer geld inleggen betekent meer belastingvoordeel én meer kapitaal opbouwen.

Wil je weten welke vorm lijfrenteverzekering bij jou past? Onze adviseurs geven je graag advies.

Zeker van dekking

Advies op maat

Je bent niet verplicht om uiteindelijk de lijfrente te kopen bij de verzekeringsmaatschappij waar je het kapitaal opbouwt, je kunt dit ook onder brengen bij een andere verzekeringsmaatschappij of bank. Wij adviseren je persoonlijk zodat je zeker bent van de lijfrenteverzekering die bij je past!

Zekerheid voor de toekomst?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken