Banksparen

Jouw aanvulling op je pensioen verzekerd

Daarom banksparen

Met banksparen kun je sparen om het verschil tussen je huidige inkomen en je pensioen of AOW aan te vullen. Mét belastingvoordeel. Zo kun je blijven genieten en hoef je je levensstijl niet aan te passen door een lager inkomen. Je spaart op een geblokkeerde rekening, dus het is niet mogelijk om tussentijds geld op te nemen. Vanaf het moment dat je de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, kun je zelf bepalen wanneer je het opgebouwde vermogen laat uitkeren. Je kunt het bedrag maximaal vijf jaar extra laten doorgroeien óf de uitkering in termijnen direct starten zodra je met pensioen gaat.

De zekerheden van Bijdevaate

  • Bovenop je pensioen
  • Persoonlijk advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
Zo zit dat

Hoe wordt mijn premie bepaald?

Je stort maandelijks of eenmalig een premie op een geblokkeerde rekening. De hoogte van de premie is afhankelijk van de grootte van jouw pensioengat. Met de premie bouw je vermogen op door je inleg en rendement. Je hoeft geen belasting te betalen over de premie, wel over de uitkeringen wanneer je het bedrag na afloop van de spaarperiode ontvangt. Naast het belastingvoordeel kun je ook het kapitaal van je vrijkomende lijfrenteverzekering laten doorgroeien of uitkeren.

Onze adviseurs geven je graag advies over de mogelijkheden en de vorm van banksparen die het beste bij jouw situatie past.

Zekerheid voor later?

Laat dan je gegevens achter

Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen kiezen we een oplossing die perfect aansluit op jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Zoeken