Verduurzamen

Geld lenen

Verduurzamen van je huis

Het verduurzamen, oftewel energiezuiniger maken van je huis kent veel voordelen. Je verhoogt je wooncomfort en in veel gevallen ook de waarde van je woning. Tegelijkertijd verlaag je je energierekening. Een bijkomend voordeel is dat je een bijdrage levert aan een beter klimaat. De verduurzaming van je huis kun je met eigen geld betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om er geld voor te lenen. Je leent dan een extra bedrag bovenop je bestaande hypotheek om je huis energiezuiniger te maken. Door zelf energie op te wekken of energiebesparende maatregelen toe te passen, investeer je in de toekomst. Om de gewenste maatregelen uit te voeren werken we samen met lokaal gespecialiseerde bedrijven.

Onze adviseurs weten er alles over en vertellen je precies wat jouw mogelijkheden zijn!

De zekerheden van Bijdevaate

  • Keuze uit meerdere geldverstrekkers
  • Onafhankelijk advies
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Duidelijk en transparant
  • Goed bekend op de lokale woningmarkt
Hoe werkt het

Besparen inzichtelijk

Het verduurzamen van je huis zal er voor zorgen dat de maandlasten van je energierekening naar beneden gaan. Het geld dat je gaat lenen voor het verduurzamen van je huis, moet natuurlijk wel besteed worden aan de energiebesparende maatregelen die hiervoor nodig zijn. Als je jouw huis gaat verduurzamen kan je hiervoor een extra bedrag lenen met je hypotheek. Het kan zelfs zijn dat, wanneer je hoger uitkomt dan het bedrag dat je maximaal kunt lenen, er voorwaarden zijn om over dit bedrag heen te gaan.

Onze adviseurs maken jouw besparing inzichtelijk en zo weet jij direct waar je aan toe bent. Zo kun je bepalen of verduurzaming in jouw geval ook interessant is.

Zekerheid van kennis

Michel heeft antwoorden op al je hypotheek- en financieringsvragen

Liever even bellen? Natuurlijk! Bel 0111 453100
Zoeken