kapitaalverzekering

Met een kapitaalverzekering krijgt u een uitkering aan het einde van de verzekering. Als u de verzekering afsluit, spreekt u af welk bedrag u krijgt. U spreekt ook af wel bedrag de verzekeraar uitkeert als u overlijdt voor het einde van de verzekering.

Veel mensen sluiten een kapitaalverzekering af om de hypotheek af te kunnen lossen of voor een aanvulling op het pensioen.

Een kapitaalverzekering afsluiten voor een eigen woning is niet meer mogelijk. Dit komt omdat vanaf 2013 alleen nog hypotheken worden verstrekt waarbij het verplicht is om direct af te lossen, anders verliest u het recht op renteaftrek.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.