motorverzekering

Stel, u veroorzaakt een ongeluk met uw motor. De andere partij heeft schade. Daarvoor bent u aansprakelijk. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM-verzekering) bent u verzekerd voor de financiële gevolgen hiervan. De WAM-verzekering is wettelijk verplicht als u een motor bezit. Zonder deze verzekering bent u strafbaar. Het maakt niet uit of uw motor achter slot en grendel in de garage staat.

Algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars.

Extra dekking

ongevallenverzekering opzittenden
U raakt als bestuurder van een motor betrokken bij een ongeval. De opzittende van de motor raakt blijvend invalide. Of overlijdt zelfs. De ongevallenverzekering in- en opzittenden keert dan een vast bedrag uit aan de opzittende of de nabestaanden.

Algemene informatie over de ongevallen-opzittenden-verzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars

schadeverzekering opzittenden
De schadeverzekering in- of opzittenden vergoedt de schade die opzittenden van een motor lijden door een ongeval. Ook de bestuurder is verzekerd. Het maakt niet uit of de bestuurder of de andere opzittenden schuldig zijn aan of aansprakelijk voor het veroorzaken van de schade.

Algemene informatie over de schade-opzittenden-verzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars. 

U kunt kiezen voor een ongevallen- of schadeverzekering opzittenden, maar u kunt natuurlijk ook beide verzekeringen naast elkaar afsluiten.

Motorwijziging
Indien u een andere motor heeft of krijgt kunt u hier de gegevens van de nieuwe motor doorgegeven.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.