kampeerautoverzekering

Vooral op vakantie wilt u zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Dus als u eens voor een onplezierige verrassing komt te staan, dan zorgt u dat u goed bent verzekerd. Te meer omdat een kampeerauto vaak een hoge aanschafprijs en hoge restwaarde kent. Wij bieden u diverse verzekeringen aan waarmee u uw kampeerauto precies zo kunt verzekeren als u zelf wenst.

De WAM-verzekering is wettelijk verplicht als u een kampeerauto bezit. Zonder deze verzekering bent u strafbaar. Het maakt niet uit of uw kampeerauto achter slot en grendel in de garage staat.

Algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars.

Extra dekking

U kunt naast uw kampeerauto uw voortent, aanbouw en inventaris meeverzekeren.

ongevallenverzekering inzittenden (OVI)
U raakt als bestuurder van van uw kampeerauto betrokken bij een ongeval. De inzittenden van de auto raken blijvend invalide. Of overlijden zelfs. De ongevallenverzekering inzittenden keert dan een vast bedrag uit aan de inzittenden of de nabestaanden.

Algemene informatie over de ongevallen-inzittenden-verzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars

schadeverzekering inzittenden (SVI)
De schadeverzekering inzittenden vergoedt de schade die inzittenden van een kampeerauto lijden door een ongeval. Ook de bestuurder is verzekerd. Het maakt niet uit of de bestuurder of de andere inzittenden schuldig zijn aan of aansprakelijk voor het veroorzaken van de schade.

Algemene informatie over de schade-inzittenden-verzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars. 

U kunt kiezen voor een OVI of een SVI, maar u kunt natuurlijk ook beide verzekeringen naast elkaar afsluiten.

Kampeerautowijziging
Indien u een andere kampeerauto heeft of krijgt kunt u hier de gegevens van de nieuwe kampeerauto doorgegeven.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.