verkeer

Een kleine inschattingsfout in het verkeer kan grote gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om u als verkeersdeelnemer goed te verzekeren. Iedere eigenaar van een motorvoertuig zoals een auto, vrachtwagen, bromfiets of motor is wettelijk verplicht dat te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA).  

Via deze WA verzekering betaalt iedereen ook mee aan het Waarborgfonds Motorverkeer. Het Waarborgfonds Motorverkeer is er voor mensen die door een ongeluk met een motorvoertuig schade hebben geleden en zelf voor de schade op moeten draaien omdat dat voertuig onbekend of onverzekerd is. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort schade. Meer informatie kunt u bekijken op https://waarborgfonds.vereende.nl Denkt u dat u in aanmerking komt voor een vergoeding uit het Waarborgfonds? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het indienen van uw claim.

Behalve voor schade kunt u zich ook verzekeren tegen diefstal.
De belangrijkste verkeersverzekeringen hebben wij hiernaast op een rij gezet.

Meer weten of een goede en betaalbare verzekering afsluiten? Neem contact met ons op. Wij regelen het direct voor u. Regelt u het liever zelf? klik dan in de rechterkolom in het blok 'bereken en sluit af' op de gewenste verzekering.

Is uw (bestel-)auto bij ons verzekerd? Laat schade aan uw auto dan altijd herstellen bij een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant of Glasgarant. 

Voor een schade- of glasgarantbedrijf bij u in de buurt:

 

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.