reisverzekering

Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. Met de reisverzekering bent u verzekerd voor schade die u en uw gezin tijdens uw reis kunnen oplopen.

Wij adviseren u om uw annuleringsverzekering tegelijk af te sluiten met het boeken van uw reis of het reserveren van uw hotel of vakantiewoning. Als u daarmee 7 dagen of langer wacht, dan zijn de gevolgen van de gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering uitgesloten.

Algemene informatie over de reis- en annuleringsverzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl  van het Verbond van Verzekeraars.

Gaat u langer dan 16 dagen per jaar op vakantie? Dan is het waarschijnlijk voor u voordeliger om te kiezen voor de doorlopende vakantiereisverzekering. Ook de annuleringskosten zijn dan tot een bepaald bedrag per polis per reis meeverzekerd.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.