annuleringsverzekering

U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dan u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. En bij het boeken van een vakantie moet vaak een deel van de reissom vooruit betaald worden. Hoe eerder u boekt, hoe groter het risico is dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet worden uitgesteld of zelfs helemaal geannuleerd moet worden. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel 100% van de reissom. Daarom is een annuleringsverzekering geen overbodige luxe.

De annuleringsverzekering kunt u afstemmen op uw behoeften.
Misschien bent u tijdens uw vakantie aangewezen op iemand die uw taken waarneemt, zoals een zakelijk waarnemer of een ander persoon die niet tot het reisgezelschap hoort. U kunt de eventuele uitval van die waarnemer meeverzekeren. Want overkomt die persoon iets ernstigs, dan is dit voor u reden om uw reis te annuleren. Ook uw familieleden kan iets overkomen.

Stelt u uw eigen reis samen door bijvoorbeeld afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie te regelen, dan geeft het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geen recht om de totale reis te annuleren. Dit risico is wel te verzekeren door middel van de uitbreiding Samengestelde Reis. 

Let op!
Wij adviseren u om uw annuleringsverzekering tegelijk af te sluiten met het boeken van uw reis of het reserveren van uw hotel of vakantiewoning. Als u daarmee 7 dagen of langer wacht, dan zijn de gevolgen van de gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering uitgesloten.

Algemene informatie over de reis- en annuleringsverzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.