kostbaarhedenverzekering

Hebt u een dure fotocamera? Een bijzonder sieraad uit de erfenis van een familielid? Of een waardevol schilderij? Deze waardevolle voorwerpen zijn tot een bepaald bedrag verzekerd onder uw inboedelverzekering. Maar het kan verstandig zijn deze extra te verzekeren. Wij adviseren u graag hierover.

Een kostbaarhedenverzekering biedt dekking als de voorwerpen door een oorzaak van buitenaf beschadigd, verloren of vermist raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt. Uitzondering daarop vormt schade, veroorzaakt door opzet, tijdens bewerking of reparatie en door slijtage.
Audio-, video- en computerapparatuur en sieraden zijn verzekerd in de hele wereld. Schilderijen zijn alleen binnen het woonhuis verzekerd.

aanvullende voorwaarden
* U kunt deze verzekering alleen afsluiten in combinatie met een inboedelverzekering
* Voor het verzekeren van sieraden, horloges, schilderijen en andere kunstvoorwerpen is een recent taxatierapport verplicht. Bij andere voorwerpen dient u de originele aankoopnota of een verklaring van een handelaar te overleggen waaruit de oorspronkelijke nieuwwaarde blijkt.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.