gezinsongevallenverzekering

De helft van de ongevallen in Nederland vindt plaats in de privésfeer. In en om het huis, op het schoolplein, op straat en tijdens het sporten, maar ook het verkeer is oorzaak van veel letselschade.  De gezinsongevallenverzekering biedt u financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

Deze verzekering wordt vaak gebruikt als onderdeel van een andere verzekering, zoals de reisverzekering of aangeboden via een collectiviteit of bij een lidmaatschap (schoolongevallenverzekering, ongevallenverzekering via de sportvereniging of het eigen bedrijf).

Een aparte variant van deze verzekering is de ongevallen-inzittendenverzekering; een ongevallenverzekering voor de passagiers en bestuurder van een motorrijtuig. Deze verzekering wordt vaak afgesloten bij de autoverzekering.

Uitsluitingen
In een aantal situaties is er geen dekking. De belangrijkste zijn: overmatig gebruik van alcohol, motorrijden, het beoefenen van gevaarlijke sporten en een ongeval als gevolg van een bestaande ziekte.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.