aansprakelijkheidsverzekering

Als er in privé-situaties lichamelijk letsel of schade ontstaat aan de bezittingen van iemand anders door het gedrag van uzelf, andere inwonende gezinsleden (inclusief voor studie buitenshuis wonende ongehuwde kinderen) of huisdieren, kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Een schadeclaim kan hoog oplopen. Daarom is het raadzaam om een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) te hebben. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen voor materiële schade en letselschade, die u onopzettelijk aan een ander heeft toegebracht en waarvoor u aansprakelijk bent.

Een verzekering dus waar u eigenlijk niet zonder kunt.

Algemene informatie over de aansprakelijkheidsverzekering kunt u lezen op www.vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars.

 

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.