verzekeringen voor particulieren

Natuurlijk kunt u al uw verzekeringen tegenwoordig via internet afsluiten. Maar waarom zou u dat doen?

Als u uw verzekeringen bij Bijdevaate onderbrengt, stellen wij een pakket voor u samen, waarmee u precies weet waar u aan toe bent: de gunstigste eigen-risico-regeling, de beste dekking en de snelste schade-afhandeling.
Wij stemmen al uw polissen precies op elkaar af, zodat u niet onder- of oververzekerd bent en u nooit te veel premie betaalt.

De diensten die wij aan u leveren
Uw gesprekspartner bij Bijdevaate Verzekeringen inventariseert altijd eerst uw wensen en uw persoonlijke situatie. Deze vormen het uitgangspunt om u te kunnen helpen bij het maken van een bewuste keuze voor het beste product.

Zo hebt u de zekerheid dat het goed geregeld is. En blijft.
Want wensen en persoonlijke omstandigheden kunnen veranderen. Daarom bouwen wij graag een lange-termijn-relatie met u op. Dat geeft ons de mogelijkheid om uw verzekeringsportefeuille regelmatig te controleren en indien nodig aan te passen. Zo nemen wij u werk en zorg uit handen. En omdat wij werken met volmachten, kunnen wij eventuele schades snel en correct zelf voor u afhandelen.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.