Ondernemen

Grip op de zaak

Zekerheid bij ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen. Maar waar het kan, wil je zeker zijn van je zaak. Wij helpen jou bij het verkrijgen en bewaken van zekerheid. Samen brengen we jouw zorgen en wensen in kaart. Zo bepalen we de juiste koers om eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken. In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis opgebouwd, zodat we goed op de hoogte zijn van eventuele vergunningen, certificeringen en andere branchespecifieke aandachtspunten. Zo werken we samen aan zekerheid én houd jij grip op je zaak.

Persoonlijkheid én korte lijnen

Eén vast aanspreekpunt

Wij begrijpen hoe prettig het is om iemand aan de telefoon te krijgen die precies weet waar je het over hebt. Daarom zorgen we ervoor dat we onze klanten kennen. Jouw vaste aanspreekpunt zorgt ervoor dat je vraag in behandeling wordt genomen door degene met de meeste kennis op dat gebied. Zo heb je niet alleen één aanspreekpunt, maar word je ook nog eens efficiënt en deskundig geholpen.

Gekwalificeerde collega’s

Verzekerd van kennis

Ons kantoor beschikt over een vergunning in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft). Deze wet stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van assurantietussenpersonen. Onze collega’s beschikken over deze vakkennis. Dat betekent concreet dat jij erop kunt rekenen dat je wordt geholpen door iemand met kennis van zaken en producten. En daarmee een verantwoord advies.

Bijdevaate Assuradeuren heeft als gevolmachtigd agent de bevoegdheid om namens meerdere verzekeraars en banken rechtstreeks op te treden. Dankzij deze volmacht(en) kunnen wij je snel, flexibel, gericht en met een scherp tarief van dienst zijn.

Wij kennen de (on)zekerheden

In jouw branche

We verrichten (advies-)werkzaamheden voor ondernemers in uiteenlopende branches. Iedere branche kent zijn eigen (on)zekerheden en er zijn maar weinig sectoren waarmee wij geen ervaring hebben.

Risico’s (ont)dekken

Doe de ondernemersscan

We helpen ondernemers met het in kaart brengen van onzekerheden en risico’s, maar ook met een analyse van de premie voor producten die al afgenomen worden. Zo kijken we samen naar wat jouw onderneming nodig heeft, naar de juiste producten én of je tegen de juiste tarieven verzekerd bent. Zo dekken we de risico’s en onzekerheden van jouw bedrijf af tegen de juiste premie. Periodiek bekijken we of jouw pakket nog actueel is en adviseren aanpassingen waar nodig.

Verzekerd van de juiste keuze

Samen met Wim ontdek jij de oplossing die past bij jouw situatie

Direct een adviseur spreken? Bel 0111 453100
Wim Wenning
Zoeken