Klacht indienen

Ontevreden

Laat het ons weten!

We besteden veel tijd en zorg aan een goede relatie met onze klanten. Ondanks deze inspanningen kan het toch voorkomen dat je niet tevreden over ons bent. Hoe vervelend dit ook is, we horen het graag als dit het geval is. Zo kunnen we overgaan tot actie om het probleem op te lossen of dit in de toekomst te voorkomen.

Leg het probleem of de onvrede in eerste instantie altijd voor bij de medewerker die je hebt gesproken of van degene van wie je de brief hebt gekregen. We weten uit ervaring dat de ontstane onvrede in de meeste gevallen direct kan worden weggenomen.

Schriftelijk of online

Een klacht indienen

Kom je er niet uit met de betrokken medewerker, ga dan over tot het indienen van een klacht. Er zijn een aantal manieren om een klacht in te dienen. Wij hanteren een interne klachtenprocedure, waardoor wij de klacht zo adequaat mogelijk kunnen verhelpen. Onze klachtencoördinator neemt je klacht in behandeling namens de directie. Je kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100, ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 – 483399. Vraag vervolgens naar de klachtencoördinator. Wanneer je schriftelijk een klacht in wilt dienen dan kan dit naar het volgende adres:

Bijdevaate Verzekeringen bv
T.a.v. klachtencoördinator
Postbus 26
4300 AA Zierikzee

Probleem?

Kom je er niet uit?

Ben je onverhoopt toch nog niet tevreden met de wijze waarop wij je klacht hebben afgehandeld? Dan kun je jezelf wenden tot het KiFid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) via telefoonnummer 070-3338999 of www.kifid.nl. Ons kantoor is bij KiFiD aangesloten onder nummer 300.002110.

Kifid is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen van consumenten en financiële dienstverleners.

Zoeken