Bezoek aan onze kantoren

Tijdens onze openingstijden, maandag t/m vrijdag van 08:30 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur, kunt u onze kantoren bezoeken.

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen,  houden wij ons aan de volgende regels:

  • Indien u een van onze kantoren wilt bezoeken bent u van harte welkom maar wij verzoeken u met maximaal één persoon te komen.
  • U bent verplicht een mond/neus-kapje te dragen.
  • Wij handhaven altijd de afstand van 1,5 meter.
  • Indien u langs komt voor het afgeven van documenten, mag u deze ook in de postbus stoppen. Wij ledigen deze postbus meerdere keren per dag.
  • U mag van document(en) ook een foto maken en mailen naar verzekeringen@bijdevaate.nl. Zorgt u er a.u.b. voor dat u de foto’s, in verband met de leesbaarheid, met voldoende resolutie (grote bestanden) naar ons verstuurt. Vermeld in het onderwerp van de mail minimaal uw naam, postcode en huisnummer.

particulieren

kies uw verzekering

U zoekt de beste verzekering voor een goede prijs?  Wij helpen u graag met kiezen en afsluiten. Als u meerdere verzekeringen bij ons onderbrengt, kunt u een aantrekkelijke pakketkorting krijgen tot wel 8% . En hebt u schade? Dan nemen wij u de zorg en het werk uit handen. U kunt er van verzekerd zijn dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld.
 

Bekijk hier ons aanbod

 

 

bedrijven

kies uw verzekering

Verzekeren is risico's managen. Bij ons heeft u uw eigen risicomanagementadviseur, die zich in uw bedrijf verdiept en dus helemaal op de hoogte is van uw zakelijke wensen. Zo kunt u samen met hem een doordacht verzekeringsplan opstellen, waarbij de continuering van uw bedrijf altijd centraal staat. En omdat wij uw verzekeringen up-to-date houden voor u, kunt u zich blijven richten op uw primaire taak: ondernemen.

Bekijk hier ons aanbod
 

hypotheken

kies uw hypotheek

Wilt u een lening voor uw woning?  Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen? Of omdat de rentevastperiode van uw lening is afgelopen? Wij zijn onafhankelijk. Daarom kunt u bij ons kiezen voor de hypotheek die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wij helpen u bij deze keuze door het geven van een helder advies.

 

Bekijk hier de mogelijkheden

 

 

waarom bijdevaate verzekeringen?

bijdevaate verzekeringen denkt met u mee.
al onze activiteiten zijn erop gericht uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

duidelijk en dichtbij!

onafhankelijk  -  persoonlijk  -  advies bij financiële keuzes

Lees meer over bijdevaate verzekeringen

we regelen het op de werkplek!

duidelijk en dichtbij

Klik hier voor persoonlijk advies