levensverzekering

U hebt uw inkomen als DGA van uw BV goed geregeld. Maar als u komt te overlijden, is het dan voor uw partner -zakelijk en privé- ook goed geregeld?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, moet u eerst helder krijgen welke risico's u zakelijk en privé wilt afdekken. Bijvoorbeeld het geheel of gedeeltelijk aflossen van een hypotheek bij overlijden van een van de partners. Of een lening aflossen waarvoor u zich privé voor uw zaak borg hebt gesteld? Het afdekken van een weduwen- en wezentekort bij een pensioen in eigen beheer?

Welke vorm van een levensverzekering past het beste bij uw specifieke situatie? Dit is afhankelijk van de risico's, de financiële positie en de wensen van u en uw partner. Bij ons kunt u terecht voor een advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.