milieuschadeverzekering

Vaak wordt gedacht dat deze verzekering alleen een must is voor bedrijven die regelmatig werken met gevaarlijke stoffen. Maar simpele schoonmaakmiddelen kunnen het milieu ook aantasten. 

Bij een brand of storm kunnen asbestdeeltjes vrijkomen en neerkomen op uw eigen bodem of die van uw buren. De aansprakelijkheidsverzekering biedt dan geen dekking. De milieuschadeverzekering wel.

Bij lekkende stoffen als olie, mest of gewasbeschermers vergoedt de verzekering uw saneringskosten. Ook als blijkt dat de milieuschade niet uw schuld is.

Voert u werkzaamheden uit bij derden, bijvoorbeeld als loonwerker? Dan kunt u de dekking uitbreiden, zodat u verzekerd bent voor milieuschade op en vanaf het terrein van anderen.

De premie van de milieuschadeverzekering is niet alleen afhankelijk van de gekozen dekking, maar ook van bedrijfsomvang, locatie en risicofactoren. Onze adviseur kan samen met u de juiste dekking bepalen en de bijbehorende premie voor u berekenen.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.