bijdevaate voor bedrijven

Ook wij zijn ondernemer. Wij weten dus hoe belangrijk het is om een eigen vertrouwensman met veel kennis van zaken te hebben. Bij ons heeft u uw eigen assurantieadviseur, die zich in uw bedrijf verdiept en dus helemaal op de hoogte is van uw zakelijke wensen, behoeften en huidige voorzieningen. Zo kan hij samen met u een weldoordacht verzekeringsplan opstellen, waarbij de continuering van uw bedrijf centraal staat. En als ongebonden adviseur kunnen wij uw belangen in volstrekte onafhankelijkheid behartigen.

deskundigheid
Ons kantoor beschikt over een vergunning in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft). Deze wet stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van assurantietussenpersonen. De medewerkers van Bijdevaate Verzekeringen beschikken over deze vakkennis. Voor u betekent dit een hoge mate van deskundigheid op verzekeringsgebied, een waarborg voor een verantwoord advies.

Bijdevaate is in het kader van de Wft ook vergunninghouder voor 'Gevolmachtigd Agent'. Deze vergunning wordt alleen afgegeven als hiervoor een speciale opleiding is gevolgd. Voor wat betreft de vestigingseisen in de Wft is deze opleiding de hoogste.  Voor u is dit een waarborg van onze deskundigheid, hetgeen zich vertaalt in degelijke en betrouwbare financieel adviezen.

Meer informatie aanvragen

meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met ons kantoor in Zierikzee via telefoonnummer 0111-453100 , ons kantoor in Zevenbergen via telefoonnummer 0168-324300 of ons kantoor in Middelharnis via telefoonnummer 0187 - 483399. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gebruik van uw persoonsgegevens staat vermeld in ons privacybeleid.