Bijdevaate Verzekeringen

Bij Bijdevaate Verzekeringen profiteert u niet alleen van de betrokkenheid van een regionaal kantoor maar ook van gedreven professionals. Al onze medewerkers beschikken minimaal over de vereiste diploma’s. Wij hebben een vergunning van de AFM, zijn lid van de beroepsorganisatie NVGA, aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening en onze hypotheekadviseurs zijn ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.

Ongebonden selectieve bemiddeling
Wij hebben ervoor gekozen om ons advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. In uw belang.

Ongebonden
Ongebonden omdat u desgewenst uw voorkeur uit kan spreken voor één van de vele maatschappijen waarmee wij werken. Onze verzekeringsadviseurs zijn goed op de hoogte van het belang waar de klant het beste mee gediend is. Door onze jarenlange ervaring, onafhankelijke positie en nauwe samenwerking met bijna alle verzekeringsmaatschappijen, vinden wij altijd een verzekering die helemaal bij u past.

Selectief
Selectief omdat een nauw samenwerkingsverband met een eigen volmacht bedrijf u veel efficiency-voordelen biedt: snelle polis afgifte, deskundige en snelle schade afwikkeling en alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld. Dus: korte lijnen en snelle afstemming van uw verzekeringszaken.

Bijdevaate Assuradeuren
Bijdevaate Assuradeuren treedt op als volmacht bedrijf van Bijdevaate Verzekeringen. Het volmacht bedrijf en onze functie als bemiddelaar voeren wij uit in afzonderlijke rechtspersonen.

Om in geval van een conflicterende situatie een zorgvuldige uitoefening van het bedrijf van gevolmachtigde of bemiddelaar te bewerkstelligen, hanteren wij de interne procedure ‘beleid conflicterende situaties’. Meer informatie over ons volmacht bedrijf kunt u vinden op www.bijdevaateassuradeuren.nl

Bijdevaate heeft als enige assurantietussenpersoon op Schouwen-Duiveland een agentschap voor de ZLM.