Bijdevaate Verzekeringen

Bij Bijdevaate Verzekeringen profiteert u niet alleen van de betrokkenheid van een regionaal kantoor maar ook van gedreven professionals. Al onze medewerkers beschikken minimaal over de vereiste diploma’s. Wij hebben een vergunning van de AFM, ons volmachtbedrijf Bijdevaate Assuradeuren is  lid van de beroepsorganisatie NVGA, we zijn aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening en onze hypotheekadviseurs zijn ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.

Ongebonden selectieve bemiddeling
Wij hebben ervoor gekozen om ons advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. In uw belang.

Ongebonden
Ongebonden omdat u desgewenst uw voorkeur uit kan spreken voor één van de vele maatschappijen waarmee wij werken. Onze verzekeringsadviseurs zijn goed op de hoogte van het belang waar de klant het beste mee gediend is. Door onze jarenlange ervaring, onafhankelijke positie en nauwe samenwerking met bijna alle verzekeringsmaatschappijen, vinden wij altijd een verzekering die helemaal bij u past.

Selectief
Selectief omdat we voor schadeverzekeringen gebruik maken van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Bijdevaate Assuradeuren B.V. Dit bedrijf beschikt over volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schades af te wikkelen.

Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van Bijdevaate Assuradeuren.

Bijdevaate Assuradeuren
Bijdevaate Assuradeuren en Bijdevaate Verzekeringen zijn ondergebracht in verschillende rechtspersonen. 
Om in geval van een conflicterende situatie een zorgvuldige uitoefening van het bedrijf van gevolmachtigde of bemiddelaar te bewerkstelligen, hanteren wij de interne procedure ‘beleid conflicterende situaties’.

Meer informatie over ons volmacht bedrijf kunt u vinden op www.bijdevaateassuradeuren.nl

Bijdevaate heeft als enige assurantietussenpersoon op Schouwen-Duiveland een agentschap voor de ZLM.